Loading Events
This event has passed.

VIII Mater Terra pozorišni festival za decu i mlade na temu ekologije i „ekologije duše“ održaće se 27. i 28. novembra u prostorima KC Magacin, a sadržaće 4 predstave i 4 radionice namenjene nastavnicima, učiteljima, vaspitačima, umetnicima i svima koji se bave kreativnim radom sa decom.

Prvi dan festivala je rezervisan za radionice. U Plesnoj sali, od 14č, Jovana Mihić sa radionicom „Otpleši mi priču“, i od 15č, Sanja Krsmanović Tasić sa radionicom „Divajzing kao metodologija u dramskom radu sa decom mladima“, dok će u Centralnom prostoru od 18:30, Branijeta Kondžulović i Anđelija Jočić održati radionicu „Interkulturalnost i saradnja: seminar „Perspektive Evrope“.

Drugog dana festivala, 28. novembra, prepodne će biti održana predstava đaka osnovnoškolskog uzrasta „Potraga za srećom“, zatim će se održati radionica Ane Pinter „Trikovi i pokusi za pozorišni rad sa decom i za decu“, u Plesnoj sali od 12:30, a popodne biće prikazane 3 predstave u nizu, sa početkom u 16č, Peta beogradska gimnazija – „Sav taj seks“; Pozorišna grupa PATOS – „NARCISe“; Dramska trupa POKUS – „Talentovani pa šta?“.