Loading Догађаји
U KC Magacin se odvija jedan broj aktivnosti koje su otvorene za učešće svim zainteresovanima. Ovim putem Vas pozivamo da posetite neke od njih!

Preporučujemo da uvek prvo kontaktirate organizatore aktivnosti pre nego što dođete, jer se datumi i prostorije u kojima se održavaju programi mogu menjati.

Bici ćoše u Praksi u Kraljevića Marka 6 svake nedelje organizuje radionice za popravku bicikala.

Radionica grafike u Praksi je otvoren grafički atelje, svakim radnim danom od 11-18č.
Radionica litografije na aluminijumskim pločama, održava se u istom prostoru.
Radionice vodi likovni umetnik Jovan Jović.
Kontakt: kvakateatr@gmail.com

Cirkusferini redovni treninzi održavaju se svake nedelje i namenjeni su pre svega ljudima koji su prošli Cirkusferinu edukaciju i deo programa Fabrika savremenog cirkusa, kao i onima koji žele da zakorače u svet cirkusa. Zainteresovani mogu posetiti Fejsbuk stranicu ili pisati na mejl adresu.
Kontakt: cirkusfera@gmail.com

Otvoreni žonglerski treninzi – profesionalci, amateri i entuzijasti koji se okupljaju zajedno da žongliraju i razmenjuju znanje, bez obzira na pripadnost veri, naciji i organizaciji. Donacije su dobrodošle.
Zainteresovani mogu pisati na mejl adresu.
Kontakt: ivkakor@yahoo.com

Akro džem je okupljanje ljubitelja akro balansa, akro joge, partnerske akrobatike. Jednom nedeljno, najčešće vikendom u trajanju od nekoliko sati. Za prisustvo i učestvovanje nije potrebno prethodno iskustvo.
Kontakt: mikroakro@gmail.com

Časovi savremenog plesa sa akcentom na floorwork tehnici, akrobacijama i razlicitim kondicionim vezbama; za početnike i iskusnije plesače.
Kontakt: Ana Obradović, 0643747577

CI JAM – džem kontakt improvizacije: Džem je prostor-vreme u kome se kontakt plesači sastaju i spontano plešu, bez vođenja i instrukcija. Džem je otvorenog karaktera za sve ljubitelje pokreta, plesa, igre, istraživanja kroz pokret. Iskustvo i najava nisu neophodni.
Kontakt: nina.radovanovic@gmail.com

Časovi plesne improvizacije održavaju se nekoliko puta nedeljno u Plesnoj sali u Kraljevića Marka 4. Polaznici imaju prilike da se sretnu sa metodima kao što su GAGA jezik pokreta, Feldenkrajs, Aleksandar, metoda instant kompozicije i druge metode improvizacije. Časovi su vođeni na engleskom jeziku. Nije neophodno prethodno plesno iskustvo.
Kontakt: olga.uzikaeva.ples@gmail.com

Hip hop treninzi – Anđela Žugić vodi radionice hip hopa, tehnike i freestyle-a, na koje su dobrodošli plesači svih stilova i nivoa.
Kontakt: andjela.z.97@gmail.com