Loading Events
This event has passed.

U četvrtak, 5. maja, u 17č. u Ostavinskoj otvara se izložba studenata Fakulteta dramskih umetnosti pod nazivom Svedok mi je strah, sve dok me je strah.

Ove godine se u okviru pratećeg programa festivala FIST organizuje interaktivna multimedijalna izložba Svedok mi je strah, sve dok me je strah koja se bavi temom straha od usamljenosti kod mladih od 18-25 godina. Izložba će biti skup radova studenata svih umetničkih fakulteta koje će birati četvoročlani žiri koji čine profesori Univerziteta umetnosti u Beogradu.

Svedok mi je strah, sve dok me je strah je izložba u okviru 17. Festivala internacionalnog studentskog teatra koja se bavi temom straha od usamljenosti kod mladih od 18-25 godina u (post)pandemijskom vremenu i njihovom sagledavanju istog.
Ideja izložbe jeste da kroz spajanje radova studenata umetničkih fakulteta pruži novo sagledavanje pitanja straha od usamljenosti, kako je vreme pandemije na njega uticalo i šta ono danas, u vreme lako dostupnih društvenih mreža, predstavlja za mlade.
•Izložba se otvara 5. maja u 17č., 6. maja biće otvorena od 17 d o21č., a 7. maja od 16 do 20č.