Loading Events
This event has passed.

Dve putujuće izložbe rizografije „Allstars“ i „Supernovae“ PDP konferencije započinju svoje putovanje u Ostavinskoj galeriji u Beogradu!

Posle Novog Sada i Beograda ove izložbe videće i publika u drugim gradovima u Srbiji ali i u regionu.
​Beogradska publika moći će da pogleda ​rizografsk​e izložb​e ve​l​ikana dizajna i ilustracije pod nazivom ALLSTARS i SUPERNOVAE mladih autora koji su učetvovali na ​prošlogodišnjem​ konkursu PDP konferencije.

Temom Caused Effect sa prošlogodišnjeg konkursa PDP tim je pozvao autore da zavire duboko unutar sebe i zapitaju se šta je to šta su uradili do sada, da li su zadovoljni svojim izborima i odlukama i šta je ono čemu teže u budućnosti.
U okviru konkursa i ove izložbe nagrade su poneli najuspešniji mladi predstavnici dizajn scene Luka Prstojević, Aleksandar Topić i Ana Krbanjević.
Pored radova mladih autora izložbu čine preko 20 rizografskih printova koje su pripremili Bratislav Milenković, Monika Lang, Borut Vild, Slavimir Stojanović, Nenad Trifunović, Lazar Bodroža, Željko Lončar, Nikola Radojčić, Nenad Radojčić, Mane Radmanović, Marina Milanović, Jana Vuković, Srđa Dragović, Jelena Vasiljević, Sergej Tucakov, Stefan Stanojević, Timo Kuilder, David McMilan i Thomas Hedger.

Izložbe će trajati do 16. marta i ulaz će biti besplatan.